Sommerklubb program 2020

Ma. 22.6. 7:30

ti. 30.6. 17:00

Sommerklubben holder åpent fra 22. - 30. juni og åpner igjen 3. - 14. august. Skolestarterne har eget program. Bilder blir lagt ut på skolens Instagram. På grunn av Covid 19 har vi i år delt barna i fire grupper, et for hvert trinn. De fleste aktiviteter foregår i vårt flotte nærmiljø.

Uke 26:

1. trinn har to valg:

Historien som ble levende- med snekkerverksted; Dramalek, snekkerveksted, "den levende skogen", dans, vanballonger, slim mm.
Forskerspirer på ville veier; Ulike eksperimenter; "Den levende skogen", "Tur med retur!", skyggeteater, piknik m/ høytlesning mm.

2. trinn har to valg:
Fra plankebiter til olabil - med energikamp; bygging av olabil, "den levende skogen" og energikamp.
Art attack - med energikamp; Makrame, musikkverksted, "den levende skogen" snekkerveksted og energikamp.

3. og 4. trinn:

Mandag 22.06:
3. trinn - Oppdagelsestur i skogen med naturveiledere fra Våtmark besøkssenter.
4. trinn - Kreativ dag.

Tirsdag 23.06:
3. trinn - ballspill.
4. trinn - sykkeltur.

Onsdag 24.06:
3. og 4. trinn: Fysisk aktivitet - vi prøver ut nye idretter.

Torsdag 25.06:
3. trinn - Matlaging og leker.
4. trinn - Kanotur på Nøklevann.

Fredag  26.06: 3. og 4. trinn - Kosedag med vannspreder og Kahoot.

PROGRAM for august kommer!!!!

Mange barn har med seg for lite mat og drikke. Husk mat til 2 måltider!

Følg oppmøtetider som står på bekreftelsen på betalingsturer.

God sommer :)

Kanotur Nøklevann